Middelhavs inspirert sandwich
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
Forfatter: Marie Vogt
Porsjoner: 2
Ingredienser
- ½ aubergine
- 1 paprika
- Stekeolje (raps- eller olivenolje)
- 250 g tofu
- ½ ss tamari
- Pepper og salt
- Stekeolje (raps- eller olivenolje)
- 2 gode never ruccula
- Et par skiver rødløk
- 4 skriver focaccia
- 4 ts pesto (oppskrift her)
Fremgangsmåte
- Skjær aubergine i skiver. Fjern frøene i midten av paprikaen og del den i fire. Legg grønnsakene på en tildekket langpanne og hell over litt olje. Bak i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
- Tørk overflødig vann av tofuen ved å bruke et tørkepapir. Skjær den i skiver. Ha litt stekeolje i en stekepanne og varm opp på middels varme. Stek tofuen til den er lys gyllen på begge sider. Tilsett tamari, og smak til med pepper og salt. Stek et par minutter til, og sett til side.
- Rist focacciaen i en brødrister eller tørrstek i en panne til den er gyllenbrun.
- Legg opp sandwichen ved å smøre pesto på focacciaskivene, for deretter å legge på ruccula, rødløk og grønnsaker. Topp det hele med tofuskiver, og lukk sandwichen med den andre focacciaskiven.

Legg igjen en kommentar