Guacamole er nok et populært tilbehør i mange hjem, men hvorfor ikke variere den litt? Du har kanskje fått med deg flere oppslag om grønnkål i media, og det er ikke uten grunn! Grønnkål er rik på mange vitaminer og mineraler, enzymer og klorofyll. Den kan brukes i utallige retter, men jeg som sikkert mange andre er ikke flink nok til å inkludere denne næringsrike planten i maten jeg lager. Jeg fant derfor ut at grønnkål passer ypperlig i guacamole. Superenkel måte å få i seg mer grønnkål!
Grønnkål guacamole
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
Forfatter: Marie Vogt
Porsjoner: 2
Ingredienser
- 2 avocado
- 50 g grønnkål
- 1 fedd hvitløk
- Et par cm grønn eller rød chili
- Saft fra ½ lime
- Valgfritt: koriander til pynt
Fremgangsmåte
- Bruk en stavmikser til å blende alle ingrediensene til en jevn dipp.
- Server med tortillachips eller bruk som pålegg på brødskiva.
- Oppbevares i kjøleskap.
Notater
Dipp til 2 personer. Pålegg til ca. 4 personer.

Legg igjen en kommentar