BUDDHA BOWL MED LISNER
Buddha Bowl med linser
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Forfatter:
Porsjoner: 1
Ingredienser
  • 1 maiskolbe (fersk eller ferdigkokt, slik den fås kjøpt på butikken)
  • Ca. 50 g grønnkål, i strimler
  • 1 liten gulrot
  • 1 stang vårløk
  • Noen agurkskiver
  • 10 cherrytomater
  • ½ avocado
  • 175 g hermetiske eller kokte linser (1 pk fra GoGreen)
  • Litt grønn chili, finhakket
  • Koriander
  • Tahinidressing
  • 1,5 ss tahini (av avskallede sesamfrø, ikke den grove typen som finnes i flere norske matbutikker)
  • 1 ts agave
  • Saft fra ½ lime
Fremgangsmåte
  1. Skjær maiskornene av maiskolben ved å bruke en kniv.
  2. Bruk et julienne jern til å rive gulrot i tynne strimler, evt. en potetskreller.
  3. Vårløk skjæres i mindre biter, agurk i skiver og cherrytomater i to. Avocado kuttes i 5-6 skiver.
  4. Ha alle grønnsakene i en stor bolle og strø over hakket chili og koriander.
  5. Bland tahini, agave og lime til en jevn dressing og ha over salaten.
Recipe by at http://mynths.no/2016/06/09/buddha-bowl-med-linser/