VEGANSKE ISKREMPINNER
VEGANSKE ISKREMPINNER
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Forfatter:
Porsjoner: 6
Ingredienser
  • 3 dl kokosmelk
  • 1 dl cashewnøtter, bløtlagt minst 1 time (helst over natten)
  • 6 små myke dadler
  • 1 ss lakrispulver + en liten klype salt ELLER 2 ss kakaopulver (ikke av typen bakekakao)
Fremgangsmåte
  1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn smoothie. Hell smoothien i isformer og frys over natten.
  2. Ha evt. på ekstra topping, f.eks. smeltet sjokolade og hakkede nøtter.
Notater
Det går fint å bruke cashewnøtter som ikke er bløtlagt også, men bløtlegging er til fordel for opptaket av jern, kalsium og sink i kroppen.

Cashewnøttene kan fint byttes ut med en ekstra dl kokosmelk, dvs. 4 dl kokosmelk tilsammen.
Recipe by at http://mynths.no/2016/08/18/veganske-iskrempinner/