Grønnsakspanini
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Forfatter:
Porsjoner: 1
Ingredienser
  • 2 brødskiver
  • 3-4 ss hummus
  • En stor neve spinat
  • 2 aromasopp eller sjampinjong
  • ½-1/4 avocado (spørs på størrelsen)
  • Valgfritt krydder
Fremgangsmåte
  1. Skjær soppen i tynne skiver. Ha de i en stekepanne uten olje og stek på middels varme til de er myke. Smak evt. til med litt soyasaus for ekstra smak.
  2. Skjær avocado i tynne skiver eller terninger.
  3. Smør hummus på begge sidene av brødskivene.
  4. Legg over spinat, stekt sopp og avocado. Krydre evt. med ønsket krydder. Legg den andre brødskiven over.
  5. Varm opp en stekepanne på middels varme og legg paninien i panna (olje er ikke nødvendig). Bruk en stekespade til å klemme den flatere. Stek til den er gyllenbrun på begge sider, i ca. 10 minutter.
Notater
Variasjon: bytt ut eller legg på et par skiver vegansk smelteost (f.eks. pizzaost fra Violife eller Astrid och Aporna)

Oppskriften er hentet fra Engine Kitchen Rescue, med noen endriner.
Recipe by at http://mynths.no/2016/10/20/vegansk-panini/